Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Roditeljsko pravo
staro
  (#12 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: juče 07:11
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Roditeljsko pravo - 13.12.2007, 01:19

Citat:
Onda nije smela postaviti temu koja u svojoj esenciji sadrzi brak,roditeljstvo,razvod,sud i odnose pre i posle....to sto joj ne mozemo pomoci nema veze sa cinjenicom da sve pomenuto jeste uzrok posledice zbog koje koleginica trazi savet...
Moja pretpostavka za spominjanje stanja u braku,razlozima za razvod i odnos njenog supruga prema deci, je verovatno to što je htela da na neki način da približi situaciju u kojoj se nalazi, da bi oni koji se u roditeljsko pavo razumeju, mogli da odgovore na konkretna pitanja koja njen post i sadrži.

Citat:
Posto ja necu vise ucestvovati u ovome rezimiracu tako sto cu joj reci da poslusa kolegu Angusa i izbroji do deset i na kraju uradi po svom nahodjenju,jer njena su deca,njen zivot,pa sta bude...
Apsolutno nikom nije zabranjeno da učestvuje u ovoj diskusiji sve dok ista ima smisla i drži se date teme.

...i may not be perfect but i'm always me...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice