Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Roditeljsko pravo
staro
  (#6 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:06
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: Roditeljsko pravo - 13.12.2007, 00:39

Citat:
dane kaže: Pogledaj poruku
Hajde molim te ako znas daj mi definiciju ovog sto sam pitala-zajedn. ili samost. vrsenje rod. prava.Jer ne znam ako budem trebala da donosim odluku o petodnevnom izletu na testeru mog starijeg sina da li onda njega moram navatavati za dozvolu ili mogu sama da odlucim.Razumes sta pitam?
Definicija je jedno,a zivot drugo...Ako sumnjas da se zbog 5 dana ne mozete dogovoriti onda ne znam sta da ti kazem...Ako ce on dovoditi pod sumnju tvoj kredibilitet u odlucivanju tako malih stvari i ti njegov takodje,onda je mozda bolje da radis kako god ti hoces,jer evo ja npr. ne mislim da zelim svojoj deci bolje ista vise nego sto im zeli majka,mada smo razvedeni par godina i skoro da nema veze koje je dete gde,uopste ne mora da me pita ako negde treba da pusti dete niti ja nju za drugo...samo se obavestimo i ako treba pomognemo u vezi toga...Vi kao da niste stisali strasti i rascistili sa sobom,pa sad preko dece vojevujete...

Poruku je izmenio makilli, 13.12.2007 u 00:43. Razlog: ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice