Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: roditeljsko pravo
staro
  (#4 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: 03.09.2008 20:52
Pol: Muško
Odgovor: roditeljsko pravo - 13.12.2007, 00:23

Citat:
dane kaže: Pogledaj poruku
Ja se ne razvodim zbog nikog drugog jer su mi deca na prvom mestu i nikad niko nece biti ispred njih i oni i imaju jednog tatu i tako ce biti,nego se razvodim zbog haosa u braku ,ali ja i onako brinem sama o njima jer on nema pojma od njih.To sam nazalost radila i dok sam bila u braku i jako mi je zao sto on malo vise ne brine o njima jer ja im ne zelim oduzeti tatu i mislila sam da ce bar sad vise vremena provoditi sa njima,ali nazalost od toga nista.Zato sam i pitala koja je razlika i ako ju znas milom te da mi odgovoris.
Deca rastu,vreme mnogo toga cini bez da mi ista kontrolisati mozemo..u njihovim glavicama se sve menja,pa i u njegovoj glavi nece biti isto sve kao sto je danas....tebe ne kosta nista da se oboje starate,makar to bilo samo na papiru...olaksaces sebi i kad tad ces se uveriti u to...ono sto se danas vidi i sto dozivljavas nece nalik biti mozda za godinu,dve,pa ne budi samo iskljuciva u poimanju situacije u kojoj si trenutno...

Ja sam uvek u pravu, čak i kad jesam...

Poruku je izmenio makilli, 13.12.2007 u 00:26. Razlog: Velika slova...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice