Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: roditeljsko pravo
staro
  (#2 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 03:06
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: roditeljsko pravo - 13.12.2007, 00:08

Citat:
dane kaže: Pogledaj poruku
Da li mi neko moze konkretno definisati razliku izmedju samostalnog i zajednickog vrsenja roditeljskog prava+ da mi navede nekakav primer jer ce mi to uskoro trebati na sudu. Deca su kod mene,otac ih je video svega par puta u 3 meseca jer nema vremena,sve sto se tice obaveza prema njima ja sama ispunjavam tako da ni sama ne znam da li da prihvatim njegov predlog za zajednicko ili da ne odutajem od samostalnog vrsenja roditeljskog prava.
Ako su vam deca zajednicka sto bi ti samostalno preuzimala odgovornost samo za sebe.....vremenom to moze da ti bude breme vece nego se zamisliti moze,pokvarices i sebi i deci zivot...Imace otac vremena,a iako nema to nije tvoj problem...deca mnogo toga sama rese svojim pitanjima,postupcima i prohtevima,bez da se pitaju sta ste vi odlucili.Znaci ne budi veci papa od pape,zajedno,pa makar se samo tako i zvalo je lakse mnogo nego tvoja zamisao,ako sam te dobro razumeo...

p.s. ne mora da ih vidi ni godinu dana,ali ce doci dan kada ce im trebati,a i on njima,a ti ces biti zahvalna na ovakvom savetu...

Osim ako ne mislis da im uvalis drugog tatu sto je onda tvoj problem i sasvim nesto drugo i na sta nemam primeren odgovor,savet ili komentar...

Poruku je izmenio makilli, 13.12.2007 u 00:20. Razlog: Nema potrebe za tako velikim slovima...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice