Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Religija/stil života
staro
  (#11 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: danas 00:10
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Religija/stil života - 12.12.2007, 20:02

Citat:
jap kaže: Pogledaj poruku
U pravu si, on je tu zbog drugih, ali sada ima vise sanse da shvati sta je to vera i da je zavoli i promeni se. Bas to sam i htela da kazem. A malo je bezveze to sto mislis da samo kulturni,tj. civilizovani, imaju pravo da udju u Crkvu. Svidelo se to nama ili ne, Bog nikome ne zatvara vrata!
Ako sam u pravu, i ako je taj neko tu zbog drugih, njegovi razlozi nisu čisti i valjani, niko ga drugi neće naučiti kako se voli Bog i kako se veruje u istog i to onda neće nikada izrasti u pravu veru, jer se tome ne uči.

Nisam ja nigde rekla da ovi ili oni imaju pravo da uđu u crkvu, ja nemam pravo da odlučujem o tome ko ima pravo da uđe u crkvu, ne bi valjalo da se o tome igde ikada odlučuje. Rekla sam da se lepo u toj crkvi može videti koga u nju dovdi ljubav prema Bogu, a ko tamo dolazi zato što je sada moderno biti vernik. Samo sam to rekla.

"...Prejako je svijetlo, samo da se oči naviknu..."

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice