Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#17 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 12.12.2007, 18:02

Citat:
- Ako imaš recimo 2x512 MB ili 2x1GB, probaš da izvadiš jedan, pa da vidiš da li će ti podići sistem. Ako se to ne desi - verovatno je došlo do riknjavanja tog RAM-a koji ti je ostao u mašini....
Pa piše samo 1GB Ma, nema šanse ništa ja da vadim, nego znači ozbiljno je i moram zvati servisera?

Citat:
Ova cica maca mi se chini kao da je neka hardverska greshka... Tipa, uskoro tje da ti umre CD/DVD ili tako neshto slichno... Mada... Mozhe da bude 1000 stvari... Jesi dodavala neshto od nove opreme, menjala drajvere, radila neki update windows-a?
Ummmmm nisam dodavala ništa od nove opreme, samo ubacila disk za vezu sa telefonom i njegov usb, to je poslednje što sam radila. Nisam radila nikakav update windowsa, ništa ja to ne znam sama da radim (jedino ako se radi samo), nisam menjala nikakve drajvere, niti išta ubacivala iz one kutije što ti kažu "ovo čuvaj ali ništa ne diraj". Definiši to nešto slično što nije CD/DVD

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice