Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu
staro
  (#14 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:48
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Čini mi se da sam videla cica macu - 12.12.2007, 17:34

Evo ga opet plavi, ali drugo piše

Slikala sam telefonom na brzaka da ne prepisujem, lakše mi.

Šta se dešava: Komp radi normalno sve kao što je i radio, na netu sam, upload download, sve normalno, ali kada upalim da gledam nešto (konkretno seriju sa diska) u bilo kom programu (probala BS, KMP) posle 15, 20 minuta se pojavi ovo (prvo malo počne da trokira serija) kao da komp nešto hoće da pokrene, a ne može. Prvo sam mislila da me zeza screensaver, njega sam isključila skroz. Nije, i dalje. Nisam vršila druge eksperimente (da prebacim seriju na komp pa da sa kompa gledam, a ne sa diska) i čini mi se da mi se dešavalo i sa nekim drugim diskom tj filmom... a i čini mi se da mi se desilo jednom nevezano za bilo kakav plejer ili disk, samo nisam obratila pažnju jer sam mislila da se desilo tad i neće više nikad, pa se ne sećam lepo da bih objasnila.

Uglavnom, šta je ovo???? I da li će pomoći da uradim sistem restore na par dana pre nego je ovo počelo da zajebava ovako često?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice