Tema: Ljubomora
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ljubomora
staro
  (#10 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Ljubomora - 08.08.2006, 14:59

Citat:
Galahad kaže:
Ah... Ljubomora...
Nedavno sam primetio kod sebe, da postajem vrlo ljubomoran, i to je pochelo nekih 2, 3 meseca po pochetku zabavljanja sa mojom sretjom... U pochetku je to bila ona pozitivna ljubomora, ili ljubomorica, ali sad se sve vishe pojachava, a ja apsolutno nemam pojma shto... Znam da mogu da joj verujem, tj. verujem joj 100%, a opet neki pundravci mi mira ne daju... Do sad mi se to nikad nije deshavalo...
Poucen iskustvom skorasnjim, a veoma slicnim, popricao sam sa psihologom, gle srece, ja sam psiholog, a i moja ljubav pa je sledio terapeutski razgovor. Jedan od zakljucaka je i "ljubomora se javlja bez obzira na to koliko verujes partneru, pa i kada sumnja nepostoji", na ovo bi ja jos dodao da intenzitet ljubomore moze da zavisi od toga koliko ti je osoba draga, koliko ti je stalo do nje i takodje koliko je volis. Sakrivati ljubomoru samo vodi u jos goru situaciju jer ce ona izaci na drugi nacin, pa nastaje pomenuto podzhapavanje.

Moj savet, je da sednes lepo sa devojkom i da o svemu civilizovano i ozbiljno popricate bez sakrivanja preskakanja i precutkivanja, to je po meni i po mom iskustvu najbolji nacin.

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice