Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Razvesti se od dece
staro
  (#14 (permalink))
mirka7
Iskusni forumdžija
mirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članovamirka7 je miljenik mnogih članova

Član od: 23.11.2007.
Poslednji login: 28.11.2008 20:44
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Razvesti se od dece - 10.12.2007, 17:01

Možda nisam adekvatna ličnost da dam neki odgovor na ovu temu,jer na sreću ili nesreću,nisam udata i nemam djecu
Mislim da je čovjek postigao svoj cilj ako ima dijete.
Razvodi,djeca,loši brakovi...breme koje nosi ovo vrijeme.
Odrasla sam u normalnoj porodici,mama,tata, maldji brat i ja.Bilo je i svadja i lijepih trenutaka.
Moj brat se nakon tri godine braka razveo,Iz tog braka ostao je i njoj i njemu.i nama i njenima sin,koji danas ima šest godina.Normalno živi,ide u školu...
LJubav koju dobija od nas sviju,omogućava mu da raste kao ostala djeca.

Možda su trabali ostati u braku,možda ne.Bio je to njihov izbor.
LJudi sami sebi kroje svoj životni put.Ne slažem se da u braku trebaš ostati zbog djece,jer djeca brzo rastu i odlaze svojim putem.

Mislim da je većini ljudi to izgovor jer su uljuljkani u tom porodičnom životu i boje se samoće ili sami sebe...

Treba se boriti za brak,za ljubav...a kad je sve uzalud razići se.Treba prihvatiti svoje greške,ali se ne trebaš odreći sebe u suštini,jer kad izgubiš sebe,nemaš više ništa u životu,jer to više nisi ti,a kao takav nemaš kome ništa da pružiš.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice