Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Windows Vista
staro
  (#44 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Windows Vista - 06.12.2007, 11:52

Dabome da tju da se oglasim Ja sam kao deda, samo neshto gundjam

Nisam koristio Vistu, probao sam jednom pre-alpha verziju Longhorna, i samo se nasmejao na to... Uglavnom, vreme tje pokazati koliko je Vista zaista sistemski unapredjena, a ne samo vizuelno nashminkana... Ne znam zaista... Chini mi se da tje Vista najbolje da se smesti kod kutjnih korisnika, koji ne zahtevaju neke izuzetne performanse... Mada, ako ti kazhesh da ti Max lepo radi, onda ok...

Mada sam skeptichan oko tog sakatjenja, i kako tje se reshiti problemi oko aktivacije Viste, i povremenog proveravanja da li je legalna kopija u pitanju... Tek skoro su skinuli Kill switch koji je stojao na Visti.. Sada tje samo iritantna poruka da iskache, da je kopija piratska... Shta znam...

Meni XP SP1 radi kao san, sve shto mi treba, uradi, pokrenem svaki program koji zhelim, itd... Sledetji OS, na novoj mashini tje svakako biti Ubuntu, a Wintendo tju da ostavim, samo zbog nekih igara, koje mi se povremeno zaigraju...

No, ukusi su razlichiti, i o njima ne vredi raspravljati Ja tju vazdan pljuckati po M$, i svemu shto naprave, ako imam za shta da se uhvatim

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice