Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ima se- moze se
staro
  (#8 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 01:22
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Ima se- moze se - 04.12.2007, 14:41

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Ko se zali? ja samo prenosim sta pise u Dnevniku.
Nego, nije mi bila namera da ovo bude povezano sa politikom, jer sam za istu totalno nezainteresovana.
Cak ni protiv Maje kao gradonacelnice nemam nista, svidjaju mi se neke stvari koje je odradila za Novi Sad, jedino se pitam zar to stvarno ne moze jeftinije?
Zasto od tih para ne uloziti u objekte kao sto su vrtici, jer ih u Novom Sadu stvarno fali. Bolnice su u ocajnom stanju. Ma ima stvari koje treba popraviti, samo nema para. Za to nema, ali za koncert ima. E pa do ochina.
Eto.
Srecna Nova godina! Ja je sigurno necu docekati na trgu
...e jbg...kako god da okrenes,ima veze sa politikom...pa o svim tim stvarima odlucuju politicari,zar ne?...a njih bira narod...i eto ti ogledala...
...secam se kako smo pljuvali zbog dolaska Cece...i setim se kako je Jesic doveo Peperse u Indjiju...ali i kod mene su na vlasti cobani...

...hell ain't a bad place to be...

Povratak na vrh stranice