Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Ima se- moze se
staro
  (#4 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: danas 03:04
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Ima se- moze se - 04.12.2007, 14:21

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Evo i komentara citaoca:

-Stidimo se, mi zitelji grada, kada se u danu kad je u baraci izgorela zena sa dvoje dece objavljuje da ce novogodisnje slavlje sa Zdravkom Colicem nas kostati 150 hiljada eura. Zivimo li zivotom kao pre tri i vise milenijuma pa nam je najvaznije hleba i igara ili nema nikoga ko hoce da se prizove pameti.

-Novogodisnji valcer bivse zvezde i sigurno odlazece gradonacelnice platicemo 150 hiljada eura. Bljak! Da me ko pita, a ne pita me, hocu da se za te pare izgradi nekoliko stanova za beskucnike!

-Pa zar u Novu godinu da udjemo sa Z. Colicem? Pa gde su nasi tamburasi, Apsolutno romanticno, Garavi sokak itd.

-Stvarno nema smisla potrositi tolike pare za novogodisnju noc, a onda nasi umetnici traze privilegovane penzije. Zar mi nemamo nase lokalne zabavljace, a naravno i jeftinije! (moj bold, jer se i ja isto pitam.)

itd, itd...
...baba...mojne da se zalis...vi ste glasali za tu vlast,sada trpite...
...kao sto su "moji",za dan berbe grozdja doveli Cecu da peva...pa kad se skupila masa "seljaka",ijaoooooo...morao sam da se napijem...trezan covek to ne moze da izdrzi...
...btw...bolje i Zdravko Colic...njega bih bar mogao da smuvam...onako isfeminiziranog...

...hell ain't a bad place to be...

Povratak na vrh stranice