Citat:
simke kaže:
Meni nema neke logike kada se korisnici cimaju toliko oko raznih detalja u računaru, osim ako im to nije hobi.
To čačkanje svega i svačega mi obično ukazuje da im računar ne koristi ni za šta i da imaju previše vremena da se njime bave ...
Često me takav način ophođenja prema računaru podseća na penzionere koji svaki čas vade krv, pročavajući najsitnije promene u laboratorijskim analizama ... da ne spominjem merenje pritiska na po pola sata i ostale pretrage i proučavanja sopstvenog organizma ... a za to vreme život teče i prolazi.
Moj savet vam je da podesite sve vrednosti na default, pa da kantu lepo zatvorite i upalite. Udrite po njemu iz sve snage raznim programima, radite maksimalno i tako ga mučite neko vreme pa ako počne da se puši i zapali ne daj Bože, lepo aktivirajte garanciju, pa još uz to i tužbu za pretpljeni strah, izlaganje opasnosti sebe i svoje okoline itd. Novci vam ne ginu u tom slučaju, što znači da nema prostora za zabrinutost.
Sva stručna podešavanja koja su udaljena u bilo kom smeru od fabrički podrazumevanih vrednosti, automatski vas udaljavaju od garancije koju posedujete. Treba biti pažljiv i razmisliti koliko se isplati čačkanje.
Naravno, da vešti serviseri garantnog roka mogu da ustanove kada je korisnik i na koji način nešto sam spalio i uništio ... postoje razni načini za to.
|
Ovo ti je dobro!

Ali ja kao sto rekoh volim hladjenje PC-a i tako me jako interesuje zasto Maticna toliko "GORI"(da nema Gripu pa samim tim i Temperaturu)