Citat:
simke kaže:
Ovo su projekti koji su rađeni na računaru u nekom od programa za projektovanje, zar ne?
Da li si ih ti radio?
Zašto ne bi napisao nešto više o njima?
Ja volim da vidim dobro osmišljene i lepe kuće ali volim uz slike da imam i neke podatke o njima ... pomoću čika Google-ta se mogu pronaći na hiljade slika lepih kuća, zanima me zašto si baš ove odabrao da nam ih pokažeš?
• Crvena boja podiže adrenalin u krvi i ne uklapa se uz ove slike, deluje agresivno. - (ovo je moj lični stav, da se ne shvati kao moderatorska preporuka ...) Preporučio bih ti da promeniš boju slova, jer ovako bespotrebno odvlači pažnju sa slika.
|
Sve su radjene u poslednje vreme na taj nacin koji opisujes...
Bela kuca je nadjena na bugarskom sajtu,jer nigde nisam mogao da nadjem kucu u tradicionalnom stilu,kod Bugara je to nazvano BALKANSKIM...imam i tlocrte,pa cu ubuduce i njih stavljati,inace je bez terase ispred povrsine oko 120 kvm , dimenzija spoljnih 16 x 8.5 , volim taj kamin napolju i zid koji stvara privid vece kuce,a zapravo lepo stiti terasu od pogleda spolja...
Druga je nagradjeni projekat nekog naseg studenta i sem nekih suvisnih perionica,ostava i kotlarnica unutra zasluzuje paznju..volim kamen i terase sa ogradom u alu-look-u kada vec nema dobre kombinacije kamena i drveta..
Hocu negde u divljini da zivim,svidja mi se ono sto je Kusturica uradio,a arhitekturu sam hteo da studiram skoro isto toliko koliko sam se primao na auto sport...Boju sam promenio zahvaljujuci sugestijama,ali hvala i Tebi....
Usput na Google ces naci stvarno na hiljade,ali to su USA sajtovi i retko ces naci nesto za nase prilike...dobre su im ogromne prizemne sa 2-3 garaze,ali ako rezimiras sve ni to ne odgovara nasim uslovima..Evo jedne male Balkanske sa kamenom i drvetom,nekom moze i porodicna da bude ko nije previse megalomanski orjentisan...