Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: ARHITEKTURA ili LEPE KUĆE
staro
  (#3 (permalink))
Neron
LIMITED EDITION
Neron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimumNeron je dostigao maksimum

Član od: 22.11.2007.
Poslednji login: danas 16:16
Pol: Muško
Godine: 44
Odgovor: ARHITEKTURA ili LEPE KUĆE - 02.12.2007, 15:13

Citat:
simke kaže: Pogledaj poruku
Ovo su projekti koji su rađeni na računaru u nekom od programa za projektovanje, zar ne?

Da li si ih ti radio?

Zašto ne bi napisao nešto više o njima?

Ja volim da vidim dobro osmišljene i lepe kuće ali volim uz slike da imam i neke podatke o njima ... pomoću čika Google-ta se mogu pronaći na hiljade slika lepih kuća, zanima me zašto si baš ove odabrao da nam ih pokažeš?

• Crvena boja podiže adrenalin u krvi i ne uklapa se uz ove slike, deluje agresivno. - (ovo je moj lični stav, da se ne shvati kao moderatorska preporuka ...) Preporučio bih ti da promeniš boju slova, jer ovako bespotrebno odvlači pažnju sa slika.
Sve su radjene u poslednje vreme na taj nacin koji opisujes...
Bela kuca je nadjena na bugarskom sajtu,jer nigde nisam mogao da nadjem kucu u tradicionalnom stilu,kod Bugara je to nazvano BALKANSKIM...imam i tlocrte,pa cu ubuduce i njih stavljati,inace je bez terase ispred povrsine oko 120 kvm , dimenzija spoljnih 16 x 8.5 , volim taj kamin napolju i zid koji stvara privid vece kuce,a zapravo lepo stiti terasu od pogleda spolja...

Druga je nagradjeni projekat nekog naseg studenta i sem nekih suvisnih perionica,ostava i kotlarnica unutra zasluzuje paznju..volim kamen i terase sa ogradom u alu-look-u kada vec nema dobre kombinacije kamena i drveta..

Hocu negde u divljini da zivim,svidja mi se ono sto je Kusturica uradio,a arhitekturu sam hteo da studiram skoro isto toliko koliko sam se primao na auto sport...Boju sam promenio zahvaljujuci sugestijama,ali hvala i Tebi....

Usput na Google ces naci stvarno na hiljade,ali to su USA sajtovi i retko ces naci nesto za nase prilike...dobre su im ogromne prizemne sa 2-3 garaze,ali ako rezimiras sve ni to ne odgovara nasim uslovima..Evo jedne male Balkanske sa kamenom i drvetom,nekom moze i porodicna da bude ko nije previse megalomanski orjentisan...

...ja sam uvek u pravu,čak i kada jesam...neko to shvati pre,a neko i ranije...

Poruku je izmenio Neron, 02.12.2007 u 15:29.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice