Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Drug iz maste
staro
  (#4 (permalink))
_baba_
x3m member
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: 04.09.2008 23:52
Pol: Žensko
Odgovor: Drug iz maste - 02.12.2007, 08:38

Moj sin je imao 2 godine(ako se dobro secam) kad je poceo da se "druzi" sa Batom i Malishom. Cujem ja prica moje dete s nekim, cereka se, objasnjava... A nas dvoje sami u kuci. Prvo sam pomislila da je slucajno nekog nazavao telefonom (i to u Australiju, sad ce mi napraviti racun ) kad ono, niti telefonira, niti ima nekog pored njega. Ja pitam:"Sine, s kim to pricas?" Kaze on, jos vise zacudjen nego ja:"Pa sa Batom i Mawishom." I to mi je rekao onako u fazonu 'mama jesi ti corava, sta me pitas gluposti'
A mama se utronjala. Reko' gotovi smo, kucu su nam opseli duhovi
Medjutim, nazvala sam naseg cika docu, on mi objasnio da je to normalno za taj uzrast i da ce vremenom izmisljeni drugari nestati. Jos je i rekao da te drugare ne ignorisem ali da ne bi trebalo ni da im se obracam (evo smejem se i sad samoj sebi )
Pa se tako desavalo da sam za vreme rucka morala da postavim jos dva tanjira, jer Boze moj, moraju i Bata i Malisha nesto da klopaju I tako...
Kad smo upisali dete u vrtic, a u to vreme je dobio i sestru, izmisljeni drugari su se preselili kod nekog drugog

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice