Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Drug iz maste
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 04:32
Pol: Žensko
Odgovor: Drug iz maste - 02.12.2007, 01:23

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
Ima li Vase dete izmisljene prijatelje? Kako ih zove?Da li Vas takve pojave brinu?
ne secam se kad sam pochela da se druzhim s Pericom, ali kako je vreme teklo tako su vec svi znali za njega mislim da nema nishta loshe da dete ima zamishljenog druga.. imala sam ga i ja.. imam ga i sad
najcheshce deca prestaju da prichaju sa njim kada krenu u sh'olu, kao shto si ti vec spomenula.. dodushe ja i dan danas usprkos brdo drugara i dalje ponekad pocaskam s mojim drugom iz detinjstva moje nije zabrinjavalo to shto pricham s Pericom, niti su mi branili da se druzhim s njim.. ne zabrinjava ih ni sada, mada mislim da su Pericu vec svi pozaboravljali znam dosta klinaca koji imaju zamishljene frendove.. pa da, znaju deca da nema boljeg druga do zamishljenog

zhiveli imaginarni prijatelji

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice