Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Čvrsti diskovi kompanije Maxtor sadrže trojance
staro
  (#13 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Čvrsti diskovi kompanije Maxtor sadrže trojance - 30.11.2007, 22:10

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
I pretpostavljao sam da su ih "opravili"... Ionako tje sledetji koji pazarim biti Baracuda, al' neka veeeeelika... Tipa 500G
Šta fali ovom disku:
Western Digital Caviar SE16 500GB SATA II (WD5000AAKS)
Volem WD a volem i Seagate ... da ne pomisliš kako forsiram WD.
Dodao bih kako sam imao i imam nekoliko Maxtor HDD ali nemam loših iskustava sa svojim diskovima.
Maxtor se kod nas jedno vreme jako puno kupovao, taj trend je i danas prisutan tako da mi je sasvim razumljivo da je bilo i biće primedbi na njihov kvalitet shodno brojnoj zastupljenosti na tržištu i u računarima.
Jedina serija stvarno loša u zadnjim godinama je bila njihova serija od 120GB ali takvih promašaja na tržištu su imale i druge velike kompanije pa medju njima Seagate, WD itd.
Pojedinačne loše serije su svi imali i po njima se ne može doneti neki generalno tačan sud o proizvođaču.

Naša sreća je što mi shodno našoj platežnoj moći, pa donekle i iskustvu ne kupujemo nikada friške proizvode već uvek sačekamo prve reakcije onih najradoznalijih i najnestrpljivijih korisnika koji sve moraju prvi da probaju ... tako da naša iskustva i nisu toliko loša jer ne kupujemo sumnjive modele, već se prethodno dobro upoznamo sa proizvodom koji odabiremo.

• Cene diskova su sve povoljnije da polako učvršćujem ideju da počnem čuvati podatke na njima umesto što pravim kopije podataka na DVD.

Lepo kupim WD Book

i Bog te veselio ...
kada ga popunim dodam sledeći i tako redom.

PS.
Prvi Seagate HDD koji sam kupio bio je od 90MB a koštao je preko 900 DM, znači jedan 1MB = 10 DM a danas je to sve džabaka ...

Poruku je izmenio simke, 30.11.2007 u 22:20.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice