Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta
staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Slatka mala izvrnuta torta - 30.11.2007, 10:33

Citat:
shacky kaže: Pogledaj poruku
...od kupovnih kolaca i torti , pri tom ne mislim na one iz marketa vec iz poslasticarnice, volim sampite i recimo.......snikers tortu....
...torte i kolaci iz marketa mi imaju suvise plastican ukus pa ih ne volim i ne kupujem...
E a ja imam obrnuto iskustvo Ne sa sitnim kolačima koje ja kupujem iz poslastičarnica, jer ne kupujem u svakoj, već samo u dve u gradu, nego sa kolačima sitnim koje probam po slavama i rođendanima, a saznam da su iz poslastičarnica. Jebote, sve ima isti ukus i miris, samo boja druga. Bajadere iste kao išleri ili još gore, rafaelo Katastrofa
I skoro otkrijem blago u Maxiju Ne znam da li si probala nešto od industrije za kolače Stamevski, ali rozen torta je vrh I miris i ukus Za kupovni kolač, skroz pristojno i ukusno.

Ja od tortica najvolem voćne ili one oko kojih treba specijalno da se drndaš, a što moju majku i tetke ne mrzi ... one sa milion tankih kora, filova na pari i sličnim kerefekama... kao što su doboš i rozen torta i boem torta A volim i keks tortu i sladoled tortu

Ne volim puno slatkiše (više slaniše), samo specijalne neke, ne probam svašta, a više od tortica i kolača volim piteeeeeeeee višnje, bundeva, jabuke i krofne Ž džemom

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice