Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Internet bonton...
staro
  (#11 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
Odgovor: Internet bonton... - 30.11.2007, 04:16

Muzika me je opet dovela ovde.Gledam kako je covek poceo temu " +Rammstein+ " i mislim da je to-to. Znaci, nije samo puko nabrajanje i pejstovanje tekstova, nego i dosta podataka koje ni zainteresovani za tu grupu od ranije nisu znali.Pa na sve to i pocetak, uslovno receno, diskusije - caskaju na trecoj strani Dziga i on samo tako.
A zasto sam na bonton temi?Prosto i jednostavno - bilo je i ranije pozitivnih primera,nije da nije, ali ovo se bas lepo desilo sada, kada ima mno0ogo0o ljutica koje se bukvalno ljute ako im "dodjes na temu" !? Sad, kada me je skroz prosao sHok od takvih likova i njihovih "bezzi,to je moje" : do "dobro,kad mi se vec mesas u rad,ostavljam ti temu i demonstrativno vise nikada nista necu pisati na muzici"

KulturisHka je npr. danas ono sto sam videla na temi o zivotinjama Malte `ne smo se izvinjavali jedni drugima ako istovremeno pogodimo/pogresimo (zar je bitno kad se lepo igra ko dobija,a ko ne ) i nastavljali mirno svako svojim putem.

Saglasna sam ja u potpunosti sa tim da je kucno vaspitanje zakon i da sa ovdasnjim ponasanjem ima itekako veze ,ali... pravila smo imali i kada smo igrali zmurke.i kada smo isli na prve zurke.i sada.I krsHe se ponekad,normalno,aLLy...pravila ne postoje da bi se krsHila.

A jedno od najdrazzih mi pravila je da je ovaj net nase igraliste-nicija dedovina, pa tapiju na teme ne treba da uzima niko od nas.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice