Tema: Orhan Pamuk
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Orhan Pamuk
staro
  (#3 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 18:25
Pol: Žensko
Odgovor: Orhan Pamuk - 29.11.2007, 16:46

Citat:
Pera Mitic kaže: Pogledaj poruku
Poceo sam da citam "Zovem se crveno". Video da svi kupuju prosle godine na sajmu pa kupio i ja, sto da budem bela vrana, valjda znaju deca sta je dobro. I poceo da citam, mesecima stoji na 10% nije sto ne valja, nego sto sam zaboravio gde sam je spustio. Dok sam citao nasao sam se u osmanlijskoj turskoj pa mi i odatle treba mnogo da se vratim. Dovrsice nju Pera. Mitic Pera.
Imam isti problem sa razlikom što znam gde je knjiga ali posle nekih dvadesetak strana, prosto mi se ne čita. Nešto mi ne štima. Da li je u pitanju prevod (ne sumnjam u kredibilet prevodioca, imala sam prilike i lično da ga upoznam) ali rečenice su nekako čudne, nemaju jasan smisao..A i ne volim da čitam mainstream

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice