Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Autobus usmrtio devojku
staro
  (#19 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Autobus usmrtio devojku - 29.11.2007, 13:57

Citat:
Daka021 kaže: Pogledaj poruku
Strucno si ovo odgovorio ali ta pravila vaze u normalnom i civilizovanom svetu,gde ljudi prelaze put na semaforu,gde svaki vozac propusta prevoz putnika,tacnije gde postoji zakon.Pre par godina je na ribljoj pijaci dete zavrsilo pod autobusom,zbog cega?jer su se gurali i niko nije primetio..a vozac nije mogao ni da pridje stanici.koje tu kriv?
Kriv je vozach... Ko drugi? Vozach, kad sedne za volan hrpe metala od 10 tona, preuzima na sebe odgovornost na sve shto mozhe da proistekne kao poslednica njegovog upravljanja istim... Ako su se gurali, a on nije mogao ni da pridje stanici, nije to trebao ni da pokushava... Umesto toga, trebao je radio vezom pozvati shefa smene na stanici, ili kako god da se zove to mesto, i da trazhi da se prilaz raschisti... A ne da se on probija kroz peshake...

To je jednostavno tako... Zhelish da se bavish nekim poslom, morash da snosish i sve eventualne posledice koje idu uz njega... Nije ovo sad neshto da ja imam protiv vozacha, ili bilo koga... Ja samo iznosim mishljenje...

Ne mozhemo da se uvek izvlachimo na priche "u normalnoj drzhavi", "u civilizovanom svetu", itd... Pa netje nama Deda Mraz doneti za Novu Godinu civilizovanost i normalnu drzhavu... Mi smo ti koji je pravimo... Ako tje svako od nas da kazhe tako, onda nikad i netjemo imati normalnu i civilizovanu drzhavu... Zar ne?

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice