Tema: Babojebac
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Babojebac
staro
  (#9 (permalink))
morrib
uhvatio i popustio
morrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimummorrib je dostigao maksimum

Član od: 28.01.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 01:17
Pol: Muško
Godine: 58
Odgovor: Babojebac - 28.11.2007, 20:14

EEHh!!!
Šta to beše, aha setio sam se: Mene više ne privlače ni plus, a ni minus, tu sam negde na niveli. Ove starije se spremaju da "bace kašiku", a ove mlađe nemaju dušu, poginuo bih za đžabe!
Skoro sam pročitao jednu knjigu a naslov je "Tim", ne kao ekipa tim već kao ime muške osobe. Ona upravo opisuje jedan zanimljiv odnos dame u godinama, devojke, i mladića malo psihički nerazvijenog, ali zato izuzetno lepog i jakog, i sve se završava hepiendom po oboje. A dali je tako u životu, pa neznam. Prva iskustva u selu, pogotovu moja generacija i oko nje je imala upravo sa ženama znatno starijim od nas, a koje smo popularno zvali učiteljicama, bilo je tu razlike u godinama i duplo u odnosu na naše. Ali to najčešće brzo prođe kada progledasmo i videsmo da pored starih "koka" ima i "piletine", i normalno okrenusmo se većina nas prema pilićima. Znam neke kojima je to prvo krštenje bilo i najslađe pa i pored drugačije ponude i danas se odlučuju na koke starije. U ovom životnom dobu, u kome sam ja sada ne gledam mnogo napred, ali se ne vraćam ni mnogo nazad, tu sam gde sam i izleti mi nešto ne prijaju!
Kako god sada izabrao moralo bi da zaboli, ili mene ili druge oko mene, kao u onoj dosetki: nema ljubavi bez bola, reče zec i siđe sa ježa. Ja ipak neću u tu priču-dosetku.
I još nešto. Moj komšija je imao tada oko 50 i kusur godina, kada je na naše opaske i komentare za nešto mlađe devojke od nas, imao ovakav komentar: Vi jurite ove babe da ne poumiru, a nama prepustite ovu decu jer će te ih vi ipak sačekati, a mi ćemo polako za babama na onaj svet, dajte nam šansu. Nismo im dali šansu, i ipak su otputovali za babama.

In vinas veritas

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice