|
Odgovor: Religija/stil života -
28.11.2007, 13:47
Nemam shta puno da dodam na poruku koleginice EU, slazhem se u potpunosti... Onaj koji na sav glas galami kako je on ne znam ni ja kakav vernik, ne radi to zbog sebe, vetj to radi zbog svih drugih, da oni vide kako je on sad mnogo vazhan... To je to novopecheno... Pomodarstvo, nishta drugo... ko tje okachiti vetji krst o retrovizor u kolima, ko tje imati voshe ikona pokachenih po kutji, da gosti kazhu, "wow, kako si ti dobar vernik".. Na to se misli kad se kazhe novopecheni vernik...
S obzirom da je vera neshto intimno, onda nema potrebe galamiti okolo, i duvati se odlascima u crkvu ili ne znam chime... Verujem da josh jako puno ljudi misli kao i ja...
Ako sam kupio recimo jaknu od 300 eura, kupio sam je sebi, ne da bi ljudi po ulici padali u nesvest... Vidish, meni je san da kupim jednog dana BMW 850CSi... Lep autitj... Nije ni preterano skup, polovan oko 12.000 eura... I kad ga kupim, shta onda? Da se duvam po gradu kako imam motjan auto? Ne... Kupio sam ga zbog sebe, zato shto je to ono shto sam zheleo... Mozhda glup primer, ali shvatate poentu... Vera bi trebalo da je neki unutrashnji nagon, a ne zhelja za priznavanjem u drushtvu...
Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...
|