Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko vam je vera pomogla?
staro
  (#18 (permalink))
jap
Početnik
jap je na dobrom putu

Član od: 25.11.2007.
Poslednji login: 18.01.2008 23:34
Pol: Žensko
Odgovor: Koliko vam je vera pomogla? - 28.11.2007, 12:51

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Sve u svemu, nije me prosvetlio da ja sad nesto fanaticno verujem u Boga, postujem maksimalno,
Pa draga, nije to vrac, vec Svestenik!

Sto se teme tice...mislim da mi se ne svidja postavka, naime, vera mi bas i nije pomogla, ali Presveta Majka Bogorodica(i svi drugi svetci) je bez daljnjeg uvek tu. Niko nema toliko vere (lazem, ima) da bi bio bas uvek 100% siguran, ali ja ipak nikada nisam ostala bez pomoci kada sam je zatrazila...a ne kukam bas za sitne stvari! Ja sam u pocetku bila tako..zbunjena, skepticna, ...pa sam svaki taj reseni problem analizirala, da objasnim sebi kako se mogao drugacije resiti. Jednom prilikom sam srecna, ali i uplasena pozvala dve drugarice (koje su prave Hriscanke-sto ja..ne znam bas) da im ispricam kakvo mi se cudo dogodilo, a one koje su tada vec 2 godine zivele na Ostrogu i svega se nagledale, kazu: "Pa nije to sestrice cudo, samo se ti nastavi moliti"!
Ja sam bila zapanjena.......ne mogu vam opisati taj dogadjaj jer je suvise licno, ali zamislite da vam zivot zavisi od moje poruke koja nikako da vam stigne..i na kraju je vi nekim telepackim ili vec, silama procitate sa praznog ekrana i spasite se, a za par min. vam poruka stigne ista onakva kakvu ste vi 'izmislili'. Pa ne znam bas, da li sam ja to lepo uporedila, ali svakako je u mom cudu bilo delova telepatije, vidovitosti i ostalih bajkovitih elemenata, koje nisam ja ispoljila vec veoma stara i ne obrazovana, malo...ne bas inteligentna osoba.
Davim!! Da, i danas mi se sve molbe ostvare, s' tim sto ne molim za gluposti, poput para za cigare, jer znam da je dovoljan greh sto pusim i da mi se ta zelja nece ostvariti. Vrlo je bitno i shvatiti sustinu zivota i sveta uopste, onda cete retko imati problem..

Poruku je izmenio jap, 28.11.2007 u 12:57.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice