Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima
staro
  (#20 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima - 28.11.2007, 11:42

Citat:
Elem, dođe u nedelju, ja pogledam šta su radili od našeg prethodnog viđenja. Dođe opet u utorak. Pogledam svesku, radnu svesku, radni list,... Za dva časa ni jedne cifre, ni jednog slovceta upisanog. Pitam klinca: "Pa, šta si ti radio na dva časa matematike?" Kaže, radili su zadatke na tabli, a nastavnica je rekla da svi samo gledaju, da ne treba da pišu. Dođe u četvrtak. Opet, ništa nigde nije novo dopisano. Pitam ga jesu li opet gledali u tablu. Kaže da jesu. Dođe opet u nedelju. Ista priča.
To ti je praksa danas Potpuno isti slučaj je i u školi u koju ide moje dete i u nekim školama u koje idu deca mojih prijatelja. Moje dete jako retko ima domaći, i kad je objašnjeno da je to neka metoda počela sam mu ja zadavati domaći iz svakog predmeta i zadatke. Postoje i čitave lekcije u sveskama a upisan samo naslov u zaglavlju i sve praznoooooo "Učiteljica je rekla da ne moramo da pišemo" Neka deca, bre, u četvrtom pišu kao prvaci, slova mešaju, jer se u školi ne radi dovoljno sa njima, a imaju nezainteresovane ili prezauzete roditelje koji su ih upisali u školu da bi naučili nešto...

Citat:
Postoje entuzijasti ( kako da ih nazovem drugačije ) koji se bukvalno dovijaju na sve moguće i nemoguće načine, ne bi li se usavršavali, da bi bili u toku, jer se konstantno nešto menja - za razliku od većine njihovih kolega koji su se ili umorili, ili ih zaista nije briga.
Njima svaka čast, a o nepismenoj bagri, koja se uglavnom smestila u bazu, od prvog do četvrtog razreda - sve najgore.

Citat:
Nekvalitetan nam kadar, to je moj generalni stav, sa časnim izuzecima, ali većinski nekvalitetan.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice