Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima
staro
  (#17 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 23:58
Pol: Žensko
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima - 28.11.2007, 00:18

Mala priča iz života.
Od septembra mi dolazi drugaricin sin da sa njim radim matematiku.
Dugo sam krivila dete. Onoliko puta koliko je tokom prošle godine imao domaći iz matematike, toliko puta ja nisam imala domaći za 8 godina osnovne i 4 srednje.
Mislila sam da dete folira. A opet, kako folira? Nama su se domaći pregledali, kontrolisali.
Elem, dođe u nedelju, ja pogledam šta su radili od našeg prethodnog viđenja. Dođe opet u utorak. Pogledam svesku, radnu svesku, radni list,... Za dva časa ni jedne cifre, ni jednog slovceta upisanog. Pitam klinca: "Pa, šta si ti radio na dva časa matematike?" Kaže, radili su zadatke na tabli, a nastavnica je rekla da svi samo gledaju, da ne treba da pišu. Dođe u četvrtak. Opet, ništa nigde nije novo dopisano. Pitam ga jesu li opet gledali u tablu. Kaže da jesu. Dođe opet u nedelju. Ista priča.
Dobro, možda dete laže, možda nastavnica i nije rekla da se tek gleda u tablu. Ali, da li je iko od nas na četiri časa matematike samo gledao u tablu? Posle ta četiri časa nije uradio ni jedan domaći? Da li je neko od nas bio prisutan na četiri časa matematike i ništa nije zapisao? Ej, to je 4 x 45 minuta. Bi li se moglo desiti da to nastavnik ne primeti?
Eto , toliko o kadrovima.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice