Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima
staro
  (#16 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Kadrovi u skolama/fakultetima - 28.11.2007, 00:09

Citat:
nattydread kaže: Pogledaj poruku
za mene je kvalitetan kadar onaj koji zna da prenese znanje, a toga je kod malo (svaka čast izuzecima), a ne da vergla definicije i formule koje možeš da pročitaš iz knjige.

Samo što taj kadar treba da se odškoluje negde, kod nekog kadara. Stara škola je davno utihnula u nas, nažalost.

Ono na šta sam ja nailazila je, počevši od osnovne škole, pa sve do kraja studija, 90% opasno isfrustriranog naroda, 5% normalnog sveta, 4% jako dobrih i 1% izuzetnih zbog kojih mi ništa teško padalo nije. Zbog njih sam dalje odlučivala šta ću da radim i čemu ću se posvetiti u životu, njima hvala, svaki od njih zna koliko mi je značilo to što postoje i to što su se poneli ljudski i profesionalno. Sve ostalo bih da zaboravim. Žao mi i mladog naroda koji bi tek da se školuje, jer će ga učiti neki koje ja znam, i za koje znam kako su "pekli zanat" i za koje znam koliko znaju.

Nekvalitetan nam kadar, to je moj generalni stav, sa časnim izuzecima, ali većinski nekvalitetan.

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice