Sinak, jesi ti to advokat nechiji? Hotjesh da kazhesh da vozachi JGSP Novi Sad znaju da voze? Kao shto rekoh, chast izuzecima... Prvo, ja se retko kad i vozim autobusom... Drugo, od chega spashavaju zhivot nekom? Od aviona, ili od samog sebe kad voze 120 kroz grad? Kad vozish ljude, onda si dogovoran za njihovu bezbednost, i treba da budesh svestan tezhine vozila, i koliko mu treba da se zaustavi... Idi, stani malo pored ovog novog, nazovi bulevara Subotichkog... Meri koliko brzo voze autobuse tuda... Kao da su na trkama...
I ja ne ulazim kao baba, ulazim onoliko brzo koliko mi guzhva u autobusu dozvoljava da udjem... A njegov POSAO je da cheka da svi BEZBEDNO udju i izadju iz autobusa, pa makar morao na stanici stojati 10 minuta... Nagledao sam se ja raznih vozacha...
A vidish... Mozhda si ti neki od vozacha JGSP Novi Sad, pa se osetjash prozvanim?

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...