Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Autobus usmrtio devojku
staro
  (#9 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Autobus usmrtio devojku - 26.11.2007, 15:43

Sinak, jesi ti to advokat nechiji? Hotjesh da kazhesh da vozachi JGSP Novi Sad znaju da voze? Kao shto rekoh, chast izuzecima... Prvo, ja se retko kad i vozim autobusom... Drugo, od chega spashavaju zhivot nekom? Od aviona, ili od samog sebe kad voze 120 kroz grad? Kad vozish ljude, onda si dogovoran za njihovu bezbednost, i treba da budesh svestan tezhine vozila, i koliko mu treba da se zaustavi... Idi, stani malo pored ovog novog, nazovi bulevara Subotichkog... Meri koliko brzo voze autobuse tuda... Kao da su na trkama...

I ja ne ulazim kao baba, ulazim onoliko brzo koliko mi guzhva u autobusu dozvoljava da udjem... A njegov POSAO je da cheka da svi BEZBEDNO udju i izadju iz autobusa, pa makar morao na stanici stojati 10 minuta... Nagledao sam se ja raznih vozacha...

A vidish... Mozhda si ti neki od vozacha JGSP Novi Sad, pa se osetjash prozvanim?

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice