Pregled pojedinačne poruke
Autobus usmrtio devojku
staro
  (#8 (permalink))
Daka021
Novi član
Daka021 je na dobrom putu

Član od: 26.11.2007.
Poslednji login: 29.11.2007 08:34
Pol: Muško
Godine: 27
Autobus usmrtio devojku - 26.11.2007, 15:30

Citat:
yossarian kaže: Pogledaj poruku
А знамо и зашто су такви... и оклен су...
Ево и овај убица... ВојО...
Kako te nije sramota da nazivas coveka ubicom kada ne znas ni kako se desilo niti ga licno poznajes?

Citat:
Galahad kaže: Pogledaj poruku
Namerno sam odvojio ove dve poruke, da se vidi shta je vest, a shta je moj komentar...

Dodatak prvo, na zhalost nisam chuo ime devojke, ali sam chuo da je rodjena 1988. u Vinkovcima, a zhivela je u Novom Sadu...

A shta je moj komentar... Ono shto tje vetjina mojih sugradjana da se slozhi, siguran sam, je da su nam vozachi gradskoh autobusa bagra, i stoka... Chast izuzecima... Voze kao da prevoze kamenje, a ne ljude, jure kao nenormalni, a kad zakoche, ruku da ti ischupaju iz ramena, jedva ostanesh da stojish... Ovo me uopshte ne chudi da se desilo, jer ni ne gledaju na putnike... Mene samog su bezbroj puta na pola zatvarala vrata, pa sretjom imam snage da se uvuchem unutra... I posle ti dzhaba svadja sa idiotom... Kad me ne vidi na prednjim vratima da ulazim, shta onda retji za ona malo dalja... Samo tje da kazhe "Sh'a ne ulazish brzhe bolan"... I naravno, ovo tje da prodje nekazhnjeno, jer netje natji tragove alkohola u krvi, a josh nisu izmislili test za bahatost...
Kao prvo je stoka onaj ko se vozi autobusom,A po tebi je ubica onaj koji pokusava da spase nekom zivot koji poretrcava ulicu,kad osetite kocenje odma je vozac lud i ubica jer je nekom spasao zivot,svi bi voleli da udjete u bus,da vas odvede pred ulazna vrata,da ne osetite nikakvo cimanje....A to sto vas ne vidi na prvim vratima je razlog sto ulazite kao babe od 100 godina,jadna vam majka omladino iu gospodo studenti,CAST IZUZETCIMA,
Ljudi, koliko ljudi danas pogine od strane putnickog vozila,koliko saobracajki se desi?to niko ne komentarise.Sagledaj te malo okolnosti pa se upustite u razgovor na forumu
Ovako samo izgleda glupo i smesno.
Gde su ti ljudi koji su stajali pored te devojke i videli da nesretna pada?zasto joj niko nije pritrcao u pomoc?

Poruku je izmenio BaneK, 26.11.2007 u 23:21. Razlog: uzastopne poruke

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice