Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Odobravate li eutanaziju?
staro
  (#13 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Odobravate li eutanaziju? - 02.08.2006, 16:32

Ne znam..... bas ne znam na koju stranu da se okrenem.....
Ko ima pravo da oduzme zivot..... po meni niko ...... ali opet gledati nekog svog,ma bilo koje zivo bice kako ne zna za sebe od bolova i da mu u ocima vidis samo zelju da to prestane,da svemu dodje kraj...... znam samo da sam u sebi osecao da to nije humano i da sam se pitao zasto se to uopste desava... zeleo sam da mogu da ucinim da prestane,da pomognem,da te oci nadju mir,da prestanu da mole za spas......
ali sa druge strane, covek koji trpi bolove zeli da to prestane,a svi razlicito podnosimo bol i razlicito se nosimo sa bolescu i sta ako neko usled labilnosti,skrhanosti zbog bolesti poklekne i zatrazi da mu se prekrate muke na taj nacin,a ustvari moze da se ipak izbori sa tim i oporavi......
a o zloupotrebi od strane pohlepnih,neodgovornih clanova familije da i ne govorim.....
Ali i dalje ne znam na koju stranu da se okrenem...... znam samo da ne dajem sebi pravo da oduzmem zivot .....

Possibility of dream come true makes life worth living.....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice