Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: I zato ti, more, hvala.
staro
  (#6 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 27.08.2008 22:04
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: I zato ti, more, hvala. - 01.08.2006, 13:17

evo jos jedne slicne teme. radnja se desila na kanalu, ali se desava i posvuda gdje covijek moze da se bucne. dakle, u ovom slucaju baka i djeda, pokusavaju dvoje unucica da nagovore da se malo brcnu, medjutim klinci nece. dzabe njima njihova nagovaranja, polijevanja vodom, djeca jednostavno nece da udju u vodu, a da ne govorim o tome da su djecica vec zacjenila od placa, cijela plaza ih gleda, baka i djed ne odustaju od operacije, djeca vriste...mislim strasno. i onda na kraju svega, mala klinka kaze: ja bi sad u vodu. a baka sva sretna: evo da te baka bucne. a klinka joj kaze: ali ja ne bih ovdje, ja bih u apatin !!!(tamo ima neka pjescana plaza). i sve bi bilo dobro da se tu prica zavrsila, nego se prica ponovila, a djecica vriste i urlaju. bas mi ih je jadnicke bilo zao. mislim kontam ja i matorce, ali kontam i djecu, ako nece, onda nece, zasto ih siliti i upropastavati im dan. moglu su ih pustiti da trckaju po plazi, pa ako im se kupa, neka se kupaju, a ne da djeca vriste i placu jer ih ovi tjeraju kao sumanuti.

nattydread is coming to dinner

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice