|
Odgovor: I zato ti, more, hvala. -
01.08.2006, 13:17
evo jos jedne slicne teme. radnja se desila na kanalu, ali se desava i posvuda gdje covijek moze da se bucne. dakle, u ovom slucaju baka i djeda, pokusavaju dvoje unucica da nagovore da se malo brcnu, medjutim klinci nece. dzabe njima njihova nagovaranja, polijevanja vodom, djeca jednostavno nece da udju u vodu, a da ne govorim o tome da su djecica vec zacjenila od placa, cijela plaza ih gleda, baka i djed ne odustaju od operacije, djeca vriste...mislim strasno. i onda na kraju svega, mala klinka kaze: ja bi sad u vodu. a baka sva sretna: evo da te baka bucne. a klinka joj kaze: ali ja ne bih ovdje, ja bih u apatin !!!(tamo ima neka pjescana plaza). i sve bi bilo dobro da se tu prica zavrsila, nego se prica ponovila, a djecica vriste i urlaju. bas mi ih je jadnicke bilo zao. mislim kontam ja i matorce, ali kontam i djecu, ako nece, onda nece, zasto ih siliti i upropastavati im dan. moglu su ih pustiti da trckaju po plazi, pa ako im se kupa, neka se kupaju, a ne da djeca vriste i placu jer ih ovi tjeraju kao sumanuti.
nattydread is coming to dinner
|