Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Cvet kompjutera
staro
  (#21 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Cvet kompjutera - 22.11.2007, 13:40

Citat:
Lady S kaže: Pogledaj poruku
Jao I meni se ovo desilo... Sa razlikom što dotična osoba nije gledala tastaturu, nego monitor
Kažeš monitor! Pazi onda ovaj slučaj, kako se ''namešta'' slika na monitoru ...

Pošto su me u jednoj kancelariji u sklopu firme zamolile dve službenice da im zamenim stari izgaženi mrežni kabel između računara i zida i da im povežem još jedan računar na mrežu, otišao sam da to obavim...
Nove kablove sam lepo postavio/sakrio i stavljam poslednji konektor kada me je mladja (inače dipl. ekonomista, informatički smer) pitala, pomalo nervozno, gledajući kako slažem žičice:

- A šta ti sada radiš? Molim te!

- Rekao sam joj kako završavam konektor pa da ih povežem na lokalnu mrežu ...

U to je druga donela kafu i ušle su još dve njihove koleginice taman kad sam resetovao računar, probao mrežu i rekao kako je sve OK.

Na to je ona prva posle pogleda u monitor sva ushićena konstatovala:

- Hej pogledajte kako mi je ovo Simke super odradio, vidite samo koliko mi je sada bolja slika! Strava, baš je srce ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice