Tema: Jao pao!
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Jao pao!
staro
  (#25 (permalink))
Angus
Vatrogasac...
Angus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimumAngus je dostigao maksimum

Član od: 17.09.2007.
Poslednji login: 10.10.2008 21:42
Pol: Muško
Godine: 38
Odgovor: Jao pao! - 20.11.2007, 06:46

...slucajno se upoznamo...imali smo zajednicku prijateljicu...secam je se kroz maglu,odavno je otisla iz grada,a pamtim je ko simpaticnu curicu...a sada...prava lepotica...zlo doba,oko 4 ujutru...caskamo malo o zivotu dok nam alkohol pripomaze...dogovorimo se da se cujemo...i krene tako...poruke,pozivi...dodje ona opet za 3 nedelje...i opet iz pocetka...traje to jako dugo...a ja...ne mogu vise da izdrzim...pojeo bih je koliko me privlaci...i posle duzeg vremena,zavrsimo jednu noc kod mene na gajbi...ljubimo se,mazimo,uzivamo...i onda mrak...moj najbolji prijatelj me izdaje...tonem u krevet...prvi put!Doslo mi da ga odsecem i bacim kerovima ili mackama...ne mozete da zamislite moj ocaj...ne mogu da se opravdam...ona kaze ok...ima vremena...
...kasnije shvatim...koliko sam se mucio..."pregoreo sam"...ubila mi je volju jbt...
...elem...naravno da se desava......da kucnem Njime u drvo,a mogu i u celik...vise me nije izneverio...ponosito stoji na braniku muskosti...

...hell ain't a bad place to be...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice