E, pa lepo, vidim ima dosta odgovora... Pa hajde, red je da dodam i ja moj, kad sam vetj postavio pitanje...
Mene izuzetno nerviraju, na prvom mestu, retardirani voditelji... Kad kazhem retardirani, onda mislim da one koji:
- nemaju pojma sa izgovorom rechi, a umeju da se pofrljaju i sa po kojim padezhom, mada retko
- postavljaju kompletno idiotska pitanja, pa kad dobiju josh idiotskiji odgovor, smeju se kao - idioti... A ono uopshte nije smeshno...
- Emisije grandovskog tipa, reality-show tipa, i slichnih emisija za pranje mozga
- TV Jesenjin mi posebno ide na dzhigericu... Oni su onako, tesno stranachki orijentisana televizija, i kao takva, mozhete misliti kakav je program... Kvizovi u kojima se mlate debele pare, a postavljaju tako imbecilna potanja, da to nije normalno, Milovan Drecun sa njegovim VHS emisijama u kojima razotkriva zavere mrachnih sila protiv nebeskog naroda nasheg... A onda... E, to kad sam video, upishah se od smeha... Emisija, koja se ko zna kako zove, i koliko traje... Pa'te sad: velika bina, neka gomila ljudi na njoj... Neki ljudi sede, drzhe instrumente raznoraznih vrsta, a iza njih stoje, je l'te neke tete... I pevaju... A ono... Tjapili snimak sa neke ruske televizije, i pushtaju to... Prvo sam par trenutaka

onda sam

pa

pa onda

pa onda

i na kraju
E, kad se sve ovo odgore sabere, ja reshio da ne gledam TV... Obashka shto moram da platjam pretplatu za javnu kutju, pardon, javni servis, koji ne gledam, nemam ga ni memorisanog... Obashka i shto mrzim SjeBB, i to strastveno, jer godinu dana nisu u stanju da dodju i ukljuche mi mrezhu, i ne znam vishe kojim metodom da ih nateram... Kad se dokopam SjeBB-a, trovatju se Discovery Channel-om, History Channel-om, mozhda MotorsTV, i slichno tome, i ako ima Comedy Channel, i to je to...
A mozhda se opredelim i za SkyStar, pa onda ko ebe SjeBB i njihov monopol...