Na TV-u obično pogledam vesti na B92, FOX-u, ponekad Dnevnik RTS-a. Pratim sportske emisije - jako me nervira onaj dvojac na TV Avala što nedeljom vode Goloseum, obučeni ko klovnovi u Partizanove i Zvezdine boje pa prave magarce od sebe celo popodne. Ne mogu da se koncentrišem na utakmicu od njihovih lupetanja. Na istoj TV Avala mi se jako dopada kako su dvojica njihovih kolega ove godine prenosili većinu teniskih turnira - svaka čast - znači voditelj i njegov pristup su jako bitni za kvalitet programa i same emisije, uz naravno dobar koncept i ideju.
Naravno da je uvek prijatno za oko kad vidiš lepu, nabudženu voditeljku, pa još ako i zna da pročita to što joj je napisano... može da prođe.
Više od lepih (i neinteligentnih) voditeljki me živciraju voditelji - muškarci sa pederskim glasićima - a kao da ih po tim kriterijumima biraju
Pošto uglavnom upalim TV kad znam termin emisije koja me zanima neobraćam pažnju na Grand pJevanje, sms plitkoumne kvizove, Nedeljna popodneva sa prekvarcovanim devojčicama u suknjicama i dekolteima koji sve otkrivaju.
Uvek je tu internet pa se lepo na miru mogu pročitati sve vesti