Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Osecam se malo bezveze...
staro
  (#14 (permalink))
TROPRSTI
Početnik
TROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članovaTROPRSTI je miljenik mnogih članova

Član od: 13.06.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 11:06
Pol: Muško
Godine: 51
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 15.11.2007, 12:05

Citat:
Nena kaže: Pogledaj poruku
Ne znam sta je, neki problem u glavi, ali opterecuje me. Bili smo 6 meseci u vezi, i bilo je super. Skoro smo se dogovorili da se razdvojimo, jer on ide van grada tokom cele zime. Ipak je to teret, a i osecala sam da se hladim pomalo od njega.
Rekla sam mu da nista ne moze biti tako vazno da mora da se izadje, i da raskidam definitivno ako izadje s njom. Rekao je da ce izaci. I ja sam raskinula. Pokusavao je da mi dokaze da to s nama nema veze, da ne sme da utice...Nije me bilo briga. ...

Budi malo manje razmaženo-posesivna.
Izgubila si igračku pa šta? Poveruj da je baš dobro što se sve tako odigralo.
Ljudi batale pušenje, alkohol, čak i drogu. Pate se neko vreme i nadjačaju naviku.

Mani se više analize i samooptuživanja. Svesna si da si dosta toga TI učinila da dođe do ovakve situacije.
Sad je glupo da analiziraš i meriš svoj ponos i gubitak bliskosti.

Ajmo da udarimo u traženje nove preokupacije. Posveti se isključivo sebi i dovedi sebe u neku stabilniju situaciju. Onda će već neko primetiti da si u normalnom i slobodnom statusu pa će se izroditi nova prilika.

Staru knjigu sklopi i odloži na neku policu odakle ti neće stalno privlačiti pažnju.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice