Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Snimanje "Dosijea X" počinje u decembru
staro
  (#2 (permalink))
lilika
Veteran
lilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članovalilika je miljenik mnogih članova

Član od: 27.09.2007.
Poslednji login: 02.09.2008 23:41
Pol: Žensko
Godine: 21
Odgovor: Snimanje "Dosijea X" počinje u decembru - 14.11.2007, 14:16

Citat:
silvia kaže: Pogledaj poruku

Snimanje drugog filma X-Files počeće 10. decembra, najavili su iz studija 20th Century Fox. David Duchovny i Gillian Anderson će u filmu reprizirati svoje poznate uloge FBI agenata Muldera i Scully. Kreator serije Chris Carter će režirati film čija će produkcija početi u Vankuveru, u Kanadi. Prvi film snimljen je 1998. godine kao filmska verzija popularne TV serije. Fox je takođe najavio da će se nastavak pojaviti u bioskopima od 25. jula 2008. godine.
Što se tiče scenarija za film, njega su napisali Chris Carter i Frank Spotnitz i on se drži u strogoj tajnosti. Sve što je otkriveno jeste da je u pitanju "natprirodni triler" i da će se baviti složenim odnosom između Muldera i Scully. Originalna kultna serija je bila hit dok je trajala od 1993. do 2002. godine, osvojivši tri Zlatna globusa kao najbolja TV drama. Prvi X-Files film ostvario je zaradu od 90 miliona dolara širom sveta.

Jedva cekam Jedva cekam Obozavam X files
i ja ih isto obozavam i je
dva cekam

Mene niko ne voli,
i nikom nije stalo, pa mi dodje zao,
jer ja bih svoje srce svakom dao.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice