Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Osecam se malo bezveze...
staro
  (#12 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 14.11.2007, 12:44

Evo da i ja pokusham da kazhem koju pametnu...

Meni se chini da si ipak malo prenaglila u svojoj reakciji... Mada, opet, kad prochitam sve shto si napisala, ne znam shta da mislim... Na mahove mi se chini da si bila ludo zaljubljena, a na mahove da nicheg nije bilo...

Kada nekom kazhesh "nemoj to, ili tju ja to", instinkt preuzme, i taj neko tje iz inata uraditi bash to... Da je hteo neshto da radi, ne bi ti ni rekao da tje da se vidi sa njom... Mislim da si tu pogreshila, ali opet, mozhda i nisam u pravu, ne znam sve chinjenice...

Dalje, on ide na mesec, dva, tri, i vi se "razilazite"? Shta tachno znachi taj razlaz? Da li to znachi da ste slobodni da se vidjate sa drugima, ili to samo znachi shta...? To je neshto shto mi nikad nije bilo bash jasno... Ja sam imao jednu duuugu vezu od 4 godine, sa devojkom koja je zivela u Nemachkoj! Vidjali smo se samo mesec dana godishtnje, mesec i po najvishe! Ali je trajalo predivne 4 godine... I razishli smo se na vrlo lep nachin, ne verujem da tju ikad vishe na mirniji i opushteniji nachin to dozhiveti... Dakle, fizichka blizina nne znachi nishta, ako je ljubav iskrena... A ako ste reshili da se razidjete... Mozhda nije bila iskrena ljubav?

Meni se chini da si ti bila inicijator i razilazhenja dok nije tu? Da li sam u pravu? Ako jesi, onda mi se chini da ti mozhda sad radi sujeta, jer nije ishlo onako kako si ti zamislila... Lako je raskinuti sa nekim, i znati da je i on sam... A shta kad taj neko drugi brzhe preboli sve, i nadje nekog? Onda se javlja taj bolni grch u srcu i stomaku... Razmisli, da nije mozhda to u pitanju?

Ono shto je najvazhnije, je, da ne treba da zhalish za tih 6 meseci... Pa valjda je i tebi bilo lepo tad, ne? Pamti samo lepe trenutke, nikako ruzhne... Bitje ti i lakshe i lepshe...

Pa i ja sam bio ostavljen na najodvratniji nachin koji mogu da zamislim, pa ne plachem za tih 10 meseci... Bilo mi je prelepo... Chak, njena je greshka shto je bila glupa, pa me preshla... Morash sama sebi biti najvazhnija, to zapamti... Jeste, bio sam slomljen mesec dana, ali posle toga sam digao glavu, i hajdemo dalje...

Bitter je super rekao, nadji drushtvo, nadji neku dragu osobu, bilo u stvarnom zhivotu, bilo na netu, neko sa kim mozhesh da prichash, da se druzhish, ne mora to biti neka veza... Ne dozvoli sebi da padnesh u depresiju, da se zatvorish u sebe... Odatle se teshko izlazi, veruj mi...

Siguran sam da i na ovom forumu ima ljudi koji tje rado da poprichaju sa tobom, i da se duzhe, i da pokushaju da pomognu...

Glavu gore, i ne daj se...

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice