Tema: Gradilište
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Zatvaranje KC Gradiliste
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 13:33
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Zatvaranje KC Gradiliste - 13.11.2007, 14:25

S pocetka sam posecivala Gradiliste jednom do dvaput mesecno. Gradiliste je u tom jednom periodu bio mozda i jedino mesto za za'ebanciju (bez narodnjaka) u Novom Sadu. Bilo je odlicnih nastupa bendova, super novogodisnjih zurki koje su trajale po 5 dana. Kasnije su se otvorili jos neki lokali koji nude nesto sto nije Grand pa se masa malo preselila na ta druga mesta. Poslednjih 2 godine na Gradilise sam svratila mozda dvaput da vidim sta ima, i imala sam da vidim, iskrivljene face, napaljene klince... Nije da meni to sad jako smeta, ali smeta mi kad vidim da su svi tamo takvi.
Tako da definitvno Gradiliste je odradilo jako lep posao i sada treba da se zatvori. Ja sam pozivnicu vec narucila i idem jedno vece.

goldie

Povratak na vrh stranice