Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Osecam se malo bezveze...
staro
  (#7 (permalink))
Joanna
Poznata faca
Joanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostaleJoanna je uzor za ostale

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: 05.10.2008 17:40
Pol: Žensko
Godine: 20
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 12.11.2007, 23:32

Razumem da si osetila nesigurnost i strah da ga ne izgubis ali jbt 6 meseci ste bili u vezi...gde je malo poverenja i tolerancije sa tvoje strane...pre nego sto nepravim neku takvu odluku trudim se da se postavim na mesto te osobe...kako bi tebi bilo da si trebala da raspravis nesto sa bivsim a on ti postavi uslov...pa ja bih raskinula istog trenutka jer je ta osoba odreagovala nerazumno i netolerantno a rekla si da nikad nije izgledao neiskreno cemu onda takva reakcija draga moja?...razmisli malo o tome...svi mi gresimo...

a i malopre si napisala 'navika je cudo'!? Jedno je navika a sasvim nesto drugo ljubav i zaljubljenost...razmisli malo al budi pre svega iskrena prema sebi pa ces naci sve odgovore sama.
Ja ti drzim palceve i veruj mi da je najbitnije da budes iskrena prema sebi jer ti znas najbolje sta se desilo a mi ovde stvari izvlacimo iz konteksa koji si nam ti dala u zelji da ti pomognemo...

" Zivot je jedan, zato ga zivi punim plucima "

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice