Ako te je razočarao zašto ti je teško da okreneš list? Ako kažeš da si raskinula, kakve veze ima da li je sa nekim i sa kim je? Ne fali tebi samo on, tebi falite vi, tebi fališ ti zagrejana, a i sama kažeš postala si hladna, ne veruješ mu, nazivaš ga kretenom. Ja ne bih volela da sam u takvoj vezi i vrlo bih lako okrenula novi list

Niko te ne može razdvojiti ni od koga ako se volite, pa taman da dubi na glavi. Razdvajate li se, tako je i trebalo biti. Razdvajate li se (ne mislim samo na fizičko razdvajanje) - ne volite se. Zabavljaj se i uživaj - oko tebe je toliko njih koji će umeti da uzmu i cene to što ti umeš da daš

i zračićeš ponovo. Njega ne treba ni da prezireš ni da ne pozdravljaš. Nema razloga za to. Dovoljno je to što te više ne ispunjava. A možda si i ti sama kriva za to, pa tek onda nema razloga da se ne poznajete
U redu je kad pobesniš što ti je pukao nokat, izvile šiške, ako ne daj Bože napipaš neku kvržicu na grudima ili prospeš slučajno ceo parfem... A da besniš zbog muškaraca, nemoj

besmisleno je. Govori tiho i nosi psa sa sobom. Rekla si šta imaš i piči dalje. Nađi nekog ko će umeti da te drži na toplom malo duže

ili se pre toga dobro proluftiraj.
Jel sam delovala kao valijum, a?