Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Osecam se malo bezveze...
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 23:20
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Osecam se malo bezveze... - 12.11.2007, 19:11

Ako te je razočarao zašto ti je teško da okreneš list? Ako kažeš da si raskinula, kakve veze ima da li je sa nekim i sa kim je? Ne fali tebi samo on, tebi falite vi, tebi fališ ti zagrejana, a i sama kažeš postala si hladna, ne veruješ mu, nazivaš ga kretenom. Ja ne bih volela da sam u takvoj vezi i vrlo bih lako okrenula novi list Niko te ne može razdvojiti ni od koga ako se volite, pa taman da dubi na glavi. Razdvajate li se, tako je i trebalo biti. Razdvajate li se (ne mislim samo na fizičko razdvajanje) - ne volite se. Zabavljaj se i uživaj - oko tebe je toliko njih koji će umeti da uzmu i cene to što ti umeš da daš i zračićeš ponovo. Njega ne treba ni da prezireš ni da ne pozdravljaš. Nema razloga za to. Dovoljno je to što te više ne ispunjava. A možda si i ti sama kriva za to, pa tek onda nema razloga da se ne poznajete

U redu je kad pobesniš što ti je pukao nokat, izvile šiške, ako ne daj Bože napipaš neku kvržicu na grudima ili prospeš slučajno ceo parfem... A da besniš zbog muškaraca, nemoj besmisleno je. Govori tiho i nosi psa sa sobom. Rekla si šta imaš i piči dalje. Nađi nekog ko će umeti da te drži na toplom malo duže ili se pre toga dobro proluftiraj.

Jel sam delovala kao valijum, a?

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice