Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Sta upisati dalje?
staro
  (#19 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: juče 07:40
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Sta upisati dalje? - 12.11.2007, 10:43

Citat:
FIKO kaže: Pogledaj poruku
Šta?
Opušteno, ja se još dvoumim, ali čuo sam da se u Novom Sadu sprema SAJAM OBRAZVANJA!!
Šta mislite da ga posetim?
Mislim da je to super ideja, sajam uopshte i ideja da se mladim ljudima objasne njihove mogucnosti i kakav izbor imaju. Ako je onako kako pise na sajtu, ja bih to svima toplo preporucila.

Na 5. Međunarodnom sajmu obrazovanja – EDUfair™ 2008 održaće se bogat stručni program gde će zainteresovani posetioci, učenici, roditelji i profesori moći da saznaju najnovije promene u nastavnim programima pojedinih fakulteta i univerziteta, njihovu usklađenost sa novim Zakonom o visokom obrazovanju i Bolonjskim procesom. Moguće su nove prezentacije i zato Vas molimo da proverite raspored prezentacija na ovom mestu i na sajmu.

preuzeto sa sajta sajma obrazovanja

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice