Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Da li ste se uklopili u sredinu u kojoj zivite?
staro
  (#11 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.10.2008 07:37
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Da li ste se uklopili u sredinu u kojoj zivite? - 12.11.2007, 02:10

Citat:
MamAna kaže: Pogledaj poruku
Amerika je zemlja koja ti daje slobodu i pravo da se osecas kao u svojoj zemlji,ovde nisi stranac.
Postavlja se pitanje zelimo li se mi uklopiti i postati bezkicmenjaci poput Amera!!!???
nesto bas mi i nisu povezane ove dvije izjave. Ako imas pravo da se ne osjecas kao stranac ko te onda tjera da mjenjas svoj nacin zivljenja???
Nikako mi nisu jasni ljudi koji dodju u tudju zemlju i bezglavo odbijaju da bilo sta prihvate od iste. Zar to nije samo gubljenje vremena?
Uklopio sam se u novu sredinu koliko sam mogao za ove tri godine. Nisam promjenio neka svoja osnovna nacela ali sam promjenio neka svoja vidjenja stvari. Upravo tu generalizaciju sam uspio u dobroj mjeri da odbacim. Nezahvalno je lijepiti etikete cijeloj populaciji zbog par slucajeva koje smo sreli u zivotu. Ni ja ne zelim da budem okaakterisan kao pojedinci iz mog naroda

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice