Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!?
staro
  (#28 (permalink))
euridika
severna svetlost
euridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimumeuridika je dostigao maksimum

Član od: 14.08.2006.
Poslednji login: 01.09.2008 01:07
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Koliko nas stranci poznaju!? - 11.11.2007, 18:44

Citat:
MamAna kaže: Pogledaj poruku
Koliko nas poznaju!?Ma siroti oni nemaju pojma nista o nama. Po akcentu se poznajemo i kada me pitaju odakle sam, samo promumlaju sa osmehom na licu "auooooooooooauaaaa" a pojma nemaju.
Oni ne znaju ko im je predsednik drzave, a kamoli da se sada zamaraju gde to bese Evropa i sta to bese Srbija, tupeglavci!
Mislim da su srećni ljudi zato što ne zanju kako im se zove predsednik države. To znači da im ta informacija ne treba.

O Evropi ne znaju mnogo ni mnogi Evropljani, to nije neki veliki greh, mnogi ljudi u Srbiji ne znaju mnogo o Srbiji i nekima je čak teško nabrojati susedne zemlje.

Ali zato smo mi tamo, mi jesmo ambasadori naše lepe Srbije po svetu i kako je mi opišemo i objasnimo tako će nas stranci i znati i takvu sliku stvoriti

...a ja crtam svoje krugove i praštam stare dugove...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice