Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Monitor koji ne troshi struju na stand-by...
staro
  (#5 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 28.09.2008 14:26
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Monitor koji ne troshi struju na stand-by... - 10.11.2007, 20:51

Ja nemogu da se pohvalim da sam stedisa. Monitor vuce 175W, a komp 550W, jos tu dodju i zvucnici 5.1 od 120W. Nista od toga se nije gasilo 2-3 godine. Nemam sporet, samo plocu na plin, mali friz i bojler, i opet mi je racun 1500-2000din. Neznam kako da smanjim potrosnju bez ulaganja :D. Monitor ne gasim jer mu treba jedno 10min da se zagreje da bi izgubio duhove, komp ne gasim jer ili nesto renderuje ili skida sa neta (ili oboje ). A zvucnike opet ne gasim jer spavam sa upaljenim TVom (TV tuner) ili muzikom. Tako da hmmm, mogu samo povecati potrosnju.

Neznam da li je tacno da monitor kad priazuje samo crnu boju, manje trosi, posto sam namestio da mi ide crn screensaver. Ali nadam se da umanjuje potrosnju.

A ako budu radili monitore koji prikazuju sliku ko CRT, mali su ko TFT, a jos i malo trose ... kupujem :D

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice