Citat:
Angus kaže:
...ah da...kao nekada...samo zaboravio si da pitas ovu mladez...gde to ima da se radi? 
...kao nekada...  ...to je i problem vas,izvini sada.starije generacije...zivite u proslosti i sve treba da bude kao nekada...ali to "nekada" nije ovde tema,a ima svasta da se i o tome napise... 
...u mestu gde ja zivim,opstinska vlast se hvali novim putevima,vodovodima i telefonima,pogotovo po selima...eeeeeej...u 21.veku?!
...a ja pitam...gde su nove fabrike i nova radna mesta,strane investicije?Nemaaaaaaaaaa...i gde onda ljudi da rade... 
...btw...pricam o koaliciji SPS-SRS-DSS-Vrsac Evropska regija...ovi potonji su najveci problem... 
...slazem se za smece u svojoj kuci...ali to cemo moci da uradimo tek onda kada ovaj narod prestane da se zaglupljuje...i kada se okrenemo obrazovanju i pravim moralnim nacelima i sistemima vrednosti...
...da ne davim vise...otisli smo u kurac... 
|
Ma slazem se ja sa tobom, al tvoje "bockanje" svega sto napisem je ovaj put preterano tj. stavljas mi svoje reci u usta, a to je ono sto mi najvise smeta.
Mi, stariji, ne zivimo u proslosti, nego pamtimo bolja vremena, koja su bila pre nego sto su "demokradske slobode" dosle u nasu zemlju.
Napisao sam (ako uopste citas ono sto ja napisem) da treba raditi, a raditi, znaci imati gde raditi, a "demokradska vlast" ne ulaze ni cvonjka u nove fabrike nego prodaje u bescenje postojece i tako sve nas pretvara u nezaposlene.
Sto se tice novih puteva i dr. vlast u moje vreme je gradila i izgradila toliko puteva da ova sadasnja nemoze ni da ih redovno odrzava. Telefonska instalacija u mom rodnom selu je jos uvek ista ona koju je komunisticka vlast napravila i jos uvek radi, a odavno je trebala biti zamenjena, al to je previse ovoj sadasnjoj "demokradskoj vlasti".
Sve u svemu, vi mladje generacije, krivite nas starije za sve sto nije u redu, a setite se koliko ste bili euforicni "demokradskim promenama" i koliko ste kovali u zvezde sadasnje nosioce vlasti, a nasa ekonoska propast je upravo pocela kada su oni dosli na vlast i traje li traje. Pitam se samo koliko cemo jos morati da padnemo da bi "demokradski principi" dosegli nivo EU.