Citat:
goldie kaže:
Bila, videla.
Karta kosta 200 dinara.
Na sajmu nema nista.
Naime, onu vest na prvoj strani sto sam okacila skinula sam sa zvanicnog sajta www.sajam.net .
Ovo je sajam investicija, finansija, informatike, telekomunikacija, logistike, energetike....
Najvise je ovo sajam investicija. Dosle firme, rekle "Dobar dan", mi postojimo i zelimo da nas neko kupi. I dosle dve firme koje se bave investicijama i rekle ajte kod nas. Standovi su svi prazni, flajeri bedni, inovativnost 0, posecenost mala.
Onaj ko se nadao da ce otici na sajam informatike (ja na primer  ), bolje da tamo i ne ulazi.
|
Tachno kad sam ochekivao da tje tako da bude... Bem ti sajam... A nekad je novosadski imao najbolji sajam informatike... A sad... Eto dokaza koliko se ovde pridaje znachaj informatici... Ne 'ebe niko to 2 posto... Verovatno samo 2 ministra umeju da upale rachunar... Tuga i jad...
A naravno, ono shto svi vole... Investicije... Presipanje iz shupljeg u prazno... Mater im...
Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...