Tema: WWW staž...
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: WWW staž...
staro
  (#21 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: WWW staž... - 07.11.2007, 11:31

Aj' da dodam i ja my 2 cents, shto bi rekli...

Na internet sam se prvi put zakachio neke '96 ili '97... Setjam se da sam dobio od ujaka Rockwell modem na 33.6 kbps... Jedini ISP je tada bio EUnet... Analogne centrale, pucanje veze... Uzhas... Ali sam imao internet... Troshio sam oko 20ak sati mesechno... Aktivno sam ga koristion do 2000-te... A onda smo se preselili, i gle chuda, u kutji nije bilo telefona... Onda smo morali da sachekamo jedno 2-3 godine, da se Telekom nakani da nam uvede telefon, i preseli broj... Onda sam se grebao kod brata, kod tetke, gde god sam stigao, da malo odem, i vidim ima li shta za download (tad sam bio u fazi downloada source coda za sve mogutje i nemogutje)

I onda, od 2003. ili 2004., bem li ga, ne prestajem da ga koristim... Prvo Dial-Up, i od pre 14 meseci sam na ADSL-u, shto znachi, non stop na netu... Malo malo, pa moram neshto da pogledam na netu

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice