Tema: Laptop
Pregled pojedinačne poruke
Odgovor: Laptop
staro
  (#11 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Pol: Muško
Godine: 27
Odgovor: Laptop - 07.11.2007, 10:47

Citat:
irnik kaže: Pogledaj poruku
Samo da ti kazem da bih obisla Dell kompjutere. U laboratoriji imamo nekoliko DELL INSPIRON laptopova i cini mi se da je jedan od njih bas ovaj 1501. Svi se ovako ili onako pokvarili posle godinu dana. Srecom pa je profesor platio za garanciju duzu od godinu dana pa mozemo da saljemo na popravku.
Auuu... Dell, pa josh u Ameriki da se pokvari? Bome, sad sam sve chuo.... Izgleda ih vishe ne prave kao pre... Ja sam kuckao na nekom prastarom Dell-u, koji je radio kao shvajcarac... No, to ne znachi da ih prave kao pre...

Ja kad budem kupovao laptop, to tje biti neshto od sledetjih, slozhenih po kvalitetu:
1. IBM/Lenovo Thinkpad serija
2. Asus
3. Fujitsu Siemens
4. Apple

IBM/Lenovo Thinkpad ima najbolje kritike, i pokazao se kao extra laptop, bez obzira chime se bavi korisnik... Kvalitet izrade je na nivou, i jedino shto odvratja nekog od kupovine, je cena... Ja upravo kuckam sa jednog IBM ThinkPad-a (pe nego shto je Lenovo kupio IBM laptop diviziju), i nemam primedbi nikakvih... Laptop je star oko 4 godine, mozhda malo jache, i jedina mana do sad, je jedan mrtav pixel na displeju.... Jbg, deshava se...

Asus je Asus, i isto ima prilichno dobre kritike, kvalitetan je, i jeftiniji od IBM-a... Performanse, odlichne...

Fujitsu/Siemens sam imao prilike da probam na prethodnom radnom mestu, i rachunar zaista lepo radi, posebno shto imaju vrlo male modele, sa odlichnim performansama, i prilichno preglednim displejom... Serviseri su ga takodje koristili, i kazhu da je odlichan i izdrzhljiv... Jedan je koristio nekog Acera, pa ga je napljuvao...

Apple... Da li treba da opisujem Apple? Apple je odlichan izbor shta god radila sa njim, jedino ako ti nije problem da koristish MacOS, tj. OsX ili koji god vetj da operativni sistem ide na njega...

Ne znam koliko sam ti pomogao, jer ja obichno u rachunaru gledam neke druge stvari, koje niko normalan ne gleda

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice