Realno opasnost postoji, sranja se deshavaju raznorazni bolidi vrshljaju nocu.
Shta se desilo kod mene u zgradi nedavno..
Komshika doshla kod komshike i zajebavale se do 3 sata ujutru, izlaze iz stana, ova jedna zove lift .. otvara vrata .. i nastavlja da pricha ne gledajuci u lift.. U jednom trenutku se okrene.. kad neki baja stoji u liftu skroz go okrenut ledjima ! Naravno vriska histerija .. budi ova muzza, naravno dok je ovaj poverovao da ga ne zajebavaju lik je pobegao istim tim liftom.. (NE TO NISAM BIO JA!

)
Sledecu noc sam i ja ishao zgradom u polugardu ..jebote chesto ni svetla nema zamisli pichish kroz mrak i spichish se u neku budalu koja eto stoji tako u mraku..?! Prvo udri posle vidi da nije baba sa chetvrtog..
Koliko chesto se ove stvari deshavaju nije ni bitno, strashno je kakve posledice na psihu moze da ima samo jedno takvo sranje kakvo je beba dozzivela na primer...a drugo shto josh milion drugih devojaka pa i mushkaraca ne moze normalno da zivi i da se krece nocu iako se njima lichno nikada nishta nije dogodilo... A znam neke koje je strah i danju od ljudi pa i svega ostaloga pa ne izlaze iz kuce godinama a to je vec patologija i unishtavanje kvaliteta zzivota..